utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Erasmus+

El programa de mobilitat Erasmus, consisteix en la realització d'un període d'estudis en una institució d'educació superior d'un altre país europeu. Al final del mateix la institució d'origen de l'estudiant reconeixerà acadèmicament els estudis realitzats. Durant aquest període, l'estudiant estarà exempt de pagar taxes acadèmiques en la institució d'acollida.

Hi participen un total de 31 països:


Els 27 països de la Unió Europea: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania, Suècia i Xipre.
1 país candidat a integrar-s'hi: Turquia.
3 països associats: Islàndia, Liechtenstein i Noruega.

Centres de Conveni amb el Centre Superior dins del Programa ERASMUS

Estudiar al Centre Superior a través del Programa ERASMUS

Si estàs interessat en venir al Centre Superior com a alumne/a Erasmus has de seguir el procediment següent:


• Les aplicacions es gestionen a través del teu centre d'estudis. Cal que et dirigeixis a l'Oficina de Relacions Internacionals del teu Conservatori o Universitat.

• En el cas que el teu centre d'estudis tingui conveni amb el Conservatori del Liceu, ells ho tramitaran directament i serà del teu Conservatori o Universitat qui et comunicarà l'acceptació o no de la teva sol·licitud.

• En el cas que no hi hagi un conveni bilateral establert, serà igualment l'Oficina del teu centre qui tramitarà la sol·licitud de l'intercanvi Erasmus, i altres gestions prèvies d'establiment de conveni entre ambdós centres.

• A la pàgina web del Centre Superior trobaràs la informació necessària sobre el Pla d'Estudis Superiors per introduir la informació acadèmica a la teva sol·licitud. És important que indiquis clarament les assignatures i el període que t'interessen.

• La determinació definitiva d'aquestes assignatures vindrà confirmada amb l'aprovació o no de les assignatures sol·licitades del teu Learning Agreement, que et serà retornat abans de l'inici la teva estada. En el cas que calgui -i sigui possible- modificar posteriorment alguna de les assignatures, el canvi haurà de quedar reflectit obligatòriament en una modificació del Learning Agreement original, que haurà de ser acceptada també pel teu centre d'origen.

 carta ERASMUS Estudiantes.pdf      

ERASMUS Charter for Higher Education Conservatori del Liceu.pdf

 

Reconeixement de crèdits

El Centre Superior aplica el sistema ECTS en el seu currículum i en el reconeixement dels estudis cursats pels estudiants. Els alumnes que participin en el programa de mobilitat internacional Erasmus que facin un curs complet han de complir 60 crèdits ECTS, 30 crèdits per a un quadrimestre. Per a altres períodes de mobilitat, el nombre total de crèdits es determinarà per a cada cas en particular, però els estudiants hauran de completar almenys 15 crèdits ECTS per trimestre.

Termini d'acceptació de sol·licitud de mobilitat Erasmus curs 2014-2015: 15 d'abril 2014

Alumnes del Centre Superior que vulguin participar en el Programa ERASMUS


Els estudiants del Centre Superior interessats a participar en el Programa Erasmus poden dirigir-se a l'oficina de relacions internacionals o contactar-li telefònicament o per correu electrònic. També poden assistir a les reunions informatives dels programes de mobilitat internacional que es convoquen durant tot el curs acadèmic.

 

Més Informació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web