utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Centre Superior

El Centre Superior, ubicat al centre de Barcelona, es dedica a la formació musical del més alt nivell des de la seva fundació l’any 1837.

El seu objectiu és l'excel·lència en la interpretació, la creació i la pedagogia de la Música amb un programa d’estudis eminentment pràctic que prepara els alumnes per a desenvolupar la seva professió en un món musical cada vegada més exigent i obert.

Un professorat expert, les classes magistrals dels professors convidats, els projectes d'interpretació en diverses formacions (orquestra, música de cambra, òpera, big band, combos, etc.) i unes instal·lacions modernes i plenament adequades, garanteixen l'assoliment d'aquests objectius.

 

 

Els àmbits musicals en què es treballa van de la Música clàssica a la contemporània, el Jazz i la Música moderna i especialitats de la Música tradicional, com el Flamenc. Aquesta varietat respon a les exigències dels joves estudiants, acostumats ja a viure en un món ric i divers, en el que les respostes a les inquietuds musicals no poden ser les mateixes per a tots.

La diversitat cultural que viuen els alumnes del Centre creix cada vegada més també en una nova direcció: el nombre d'estudiants procedents de tot el món s'incrementa dia a dia, gràcies a l'atractiu que els estudis en el Liceu tenen per a músics de tot arreu i a l'existència de programes de col·laboració amb Europa i Amèrica. La barreja d'alumnes de l'entorn més immediat amb els que vénen de diverses regions d'Espanya i de l'estranger representa un enriquiment ja irrenunciable per a totes les parts.

 

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web