utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

cap-beques-master

Beques per a estudis de Màster en Interpretació de Música Clàssica, Música de Cambra, Interpretació de Jazz i Música Moderna i Composició Aplicada al Centre Superior de Música Conservatori Liceu per al curs 2018-2019 

 

La Fundació Conservatori del Liceu ofereix un programa de Beques per als Màsters oficials del Centre Superior, per assegurar que els estudiants amb un talent excepcional tinguin el suport adequat per a desenvolupar les seves capacitats artístiques al màxim nivell.

Aquest programa de Beques compta amb el suport dels Mecenes del Conservatori: institucions compromeses amb l'educació artística dels futurs talents mitjançant diverses modalitats d'ajut per als estudis oficials de Màster del Centre Superior.


 

TIPUS DE BEQUES

9 Beques per cursar estudis de Máster oficial al Centre Superior de Música Conservatori Liceu en el curs 2018-2019 en les especialitats de:

·  Interpretació en instruments i cant de la Música Clàssica i Contemporània

·  Interpretació d’Òpera

·  Piano (Beca Josep Manuel Corrales- Fundador de MRW)

·  Interpretació en instruments i cant de Jazz i Música moderna

·  Música de Cámara (duos, trios o quartets)

·  Composició Aplicada als medis audiovisuals i escènics

Les beques cobreixen la totalitat del cost acadèmic del Màster. No inclouen bitllets d'avió o altres despeses de transport o estada, assegurances mèdiques o altres despeses.

AQUESTES BEQUES ET PERMETRAN

Comptar amb ple suport financer per a realitzar el teu MASTER OFICIAL al Centre i desenvolupar el teu talent amb una institució que ofereix als seus alumnes una formació musical de gran nivell amb un professorat expert i reconegut en l’entorn ideal de Barcelona.

CONDICIONS

·  Límit d’edat: els candidats han d’haver nascut després del 31 de desembre de 1986.

·  Els candidats hauran d’estar en possessió del Títol Superior de Música (o bé una Llicenciatura en Música, Títol Universitari en Música o titulació oficial equivalent).

·  En el cas de que gaudeixin d’una altra Beca per als mateixos estudis, caldrà que ho comuniquin al Centre per a que es pugui valorar el seu cas.

·  Per a que es faci efectiva l’adjudicació de la Beca, els becaris hauran de superar les proves d’accés al Màster i formalitzar la matriculació.

OBLIGACIONS DELS BECARIS

Els becaris adquireixen el compromís de:

·  Seguir amb aprofitament tot el programa acadèmic del Màster incloses les diverses audicions, concerts i altres activitats programades pel Centre.

·  Incloure en el seu currículum artístic i altres documents rellevants la seva condició d'alumne i becari del Conservatori del Liceu.
ENREGISTRAMENTS

Només candidats als Màsters d’Interpretació: enregistrament en vídeo amb un repertori segons les característiques que es detallen més endavant.

Només candidats al Màster de Composició aplicada: partitures de quatre obres de diferents característiques que constitueixin una mostra representativa del treball com a compositor del candidat. No cal que pertanyin necessàriament als gèneres de la música aplicada.

Només Candidats al Màster de Composició aplicada: enregistraments en àudio o vídeo de les obres presentades.Requisits per a l'enregistrament de vídeo o àudio

Els enregistraments de vídeo o àudio caldrà enviar-los en forma d’enllaços a YouTube, Vimeo, Dropbox, SoundCloud o a plataformes digitals similars.

Molt important: evitar enllaços temporals. Qualsevol enregistrament enviat a través d’enllaços temporals serà considerat com a no enviat.

Els enregistraments han de tenir una qualitat sonora acceptable i la possible edició de vídeo ha de permetre apreciar la participació dels candidats de manera adequada.


No s’acceptaran enregistraments que no compleixin els requisits que s’estableixen.
Es desestimaran aquelles sol·licituds que estiguin incompletes i les que no compleixin els requisits fixats.
El termini per a completar la inscripció acaba el 20 de maig de 2018 a les 23:59 h. 


Repertori dels candidats als Màsters d’Interpretació:

Per al Màster d'Interpretació en Música Clàssica i Contemporània:
Interpretació d'un repertori que inclogui un mínim de tres obres o moviments complets amb una durada mínima total de 20 minuts. Les obres escollides hauran de formar un programa variat en llenguatges i estils i ser en la mesura possible representatiu dels diferents períodes del repertori de l'especialitat.


Per al Màster d'Interpretació en Música de Cambra
Interpretació d'un repertori que inclogui un mínim de dues o més obres o moviments complets amb una durada mínima d'uns 20 minuts. Les obres escollides han de pertànyer al repertori principal de la formació de cambra dels candidats i ser interpretades exclusivament pel grup en la seva totalitat. Els candidats poden complementar el repertori amb interpretacions solistes dels integrants del grup.


Per al Màster d'Interpretació en Jazz i Música moderna:
Interpretació d'un programa d'uns 20 minuts mínims de durada, integrat per una selecció d'estàndards del repertori jazzístic que inclogui almenys un tema de cadascun dels següents estils: Swing/Be-bop, bossa nova, Ballad i Contemporary (és pot incloure una composició original).
La formació és lliure (trio, quartet, etc.), però sempre amb paper protagonista del candidat. En els instruments polifònics (guitarra i piano), un dels temes ha de ser interpretat a solo.


Per al Màster d'Interpretació d’Òpera
La interpretació de dues àries d’òpera de G. Donizetti adequades al tipus de veu del candidat. Una d’elles ha de pertànyer obligatoriament a l’òpera L’elisir d’amore.


INSCRIPCIÓ

Per a efectuar la inscripció cal omplir el formulari que apareix en aquesta pàgina web, i lliurar següents documents i materials:

Documents:

Tots els candidats:

• Còpia de Títol superior / Títol Universitari / Carrera de Música / Títol equivalent
• Un currículum vitae de 15 línies.
• Carta de motivació per a cursar els estudis de Màster al Centre Superior de Música Conservatori Liceu.
Només candidats als Màsters d’Interpretació: Programa del repertori escollit que s’interpreta en l'enregistrament.

Aquests materials caldrà enviar-los en forma d’enllaços a Dropbox, Google Drive o similar. Molt important: evitar enllaços temporals. Qualsevol document enviat a través d’enllaços temporals serà considerat com a no enviat.


FORMULARI D'INSCRIPCIÓ  >>

CALENDARI:


· Inscripcions i presentació de sol·licituds: fins al 20 de maig de 2018

· Comunicació de resultats: 4 de juny de 2018

· Acceptació de la beca: fins al 10 de juny de 2018

·  Matrícula: fins al 30 de juny de 2018

· Confirmació de visats (alumnes estrangers, excepte nacionals de la Unió Europea, Islàndia, Liechtenstein, Noruega o Suïssa): fins al 1 de setembre de 2018

TRIBUNAL:


 ·  El tribunal adjudicador de les Beques estarà format pel Director Acadèmic i els Caps de Departament del Centre.

·   La decisió del tribunal serà inapel·lable.

·  El tribunal es reserva el dret de declarar alguna de les Beques deserta si es considera que cap dels candidats té el nivell mínim exigit.Més Informació: 

Conservatori del Liceu: 
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
+ 34 933271211

 

 

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web