utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Berklee College of Music

El projecte educatiu de L'AULA incorpora una programació basada en l'experiència i el prestigi del Berklee College of Music (Boston, EEUU), amb el què comparteix un conveni acadèmic, pel qual els alumnes graduats a L'AULA puguin continuar els seus estudis accedint al tercer any a de la llicenciatura a Berklee.

L'AULA és el primer membre fundador de la seva xarxa internacional d'escoles a l'any 1993 (Berklee Internacional Network). A través d'aquesta xarxa, cada any visiten L'AULA professors de Berklee que a més de realitzar audicions per accedir a Boston, ofereixen classes magistrals als alumnes del centre.

BERKLEE-COLLEGE

El Berklee College of Music va ser fundat a Boston el 1945, per Lawrence Berk, creant així el primer centre als Estats Units per l'ensenyament de la música moderna i el jazz. El 1954 pren el nom actual.
A partir del 1966 ofereix titulacions de grau reconegudes oficialment. Des d'aleshores ha anat incorporant als seus estudis totes les especialitats instrumentals i estils musicals.

En l'actualitat el Berklee College of Music és un campus format per 21 edificis a Boston, que dóna servei a uns 560 professors i 4500 estudiants de més de 90 països.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web