utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto
Dilluns, 30 Octubre 2017 16:25

El Conservatori del Liceu acollirà la 16a edició del cicle Les Quatre Estacions del Cor Vivaldi – Petits Cantors de Catalunya

El Conservatori Liceu acollirà aquest any la 16a edició del cicle Les Quatre Estacions del Cor Vivaldi – Petits Cantors de Catalunya, convertint-se d'aquesta manera, i en virtut d'un conveni de col·laboració entre ambdues institucions, en la seu de la temporada de concerts que ofereix cada any el Cor Vivaldi – Petits Cantors de Catalunya de l'Escola IPSI Barcelona.

Concretament, seran quatre els concerts que oferirà a l'Auditori del Conservatori el reconegut cor de veus blanques que dirigeix Òscar Boada. El primer, el Concert de Tardor, serà aquest proper dissabte 4 de novembre a les 19h. Amb el títol Britten's forever!, consistirà en un homenatge al compositor anglès a través d'un cuidat repertori escollit on destaca The Golden Vanity, una petita òpera ja coneguda per la formació i que porten de nou a l'escenari amb nous elements escenogràfics.

Si aquest concert inaugural es centra en un compositor ja interpretat pel cor, els altres es caracteritzen per la novetat. El Concert d'Hivern ens durà el 20 de gener l'Stabat Mater de Johann Baptist Vanhal, obra rarament interpretada i on sentirem també la Vivaldi Camerata Instrumental, així com diversos solistes del cor.

El 21 d'abril, en el Concert de Primavera sentirem obres del Romanticisme Alemany però amb un repte important: la presència com a convidat del prestigiós director Salvador Mas, que hi aportarà el seu profund coneixement de la literatura coral.

Finalment, la temporada es clourà amb la Petite Messe Solennelle de Gioacchino Rossini, el Concert d'Estiu on comptaran amb el pianista Josep Buforn, Arnau Farré a l'harmònium, i la mezzosoprano Mercè Brugera.

Més informació:
Butlletí informatiu del Cor Vivaldi-Petits Cantors de Catalunya [Consulta: 03/11/2017]
El Cor Vivaldi inicia temporada a l'Auditori del Conservatori de Música del Liceu. Revista Musical Catalana, 03/11/2017 [Consulta: 03/11/2017]

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web