utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto
Dilluns, 23 Octubre 2017 11:20

Catalunya Música emetrà el proper dimecres 25 el concert del Quartet Casals enregistrat al Conservatori del Liceu durant la passada edició del cicle Liceu Cambra

Aquest dimecres 25 d'octubre, a les 16h, podreu escoltar dins l'espai radiofònic Els Concerts de Catalunya Música el concert realitzat pel Quartet Casals el passat 9 de març en el marc de la 2a temporada de masterclasses i concerts Liceu Cambra del Conservatori del Liceu. Es tracta d'una reemissió del programa que ja es va emetre en la mateixa cadena el passat 26 de setembre.

El recital enregistrat a l'Auditori del centre oferí al públic assistent un repertori cambrístic de luxe que comprenia el Quartet en do "L'ocell" op. 33 núm. 3, Hob.III:39 de Haydn, el Quartet núm. 2, op. 18 núm. 2 de Beethoven, el Quartet núm. 10, op. 118 de Xostakóvitx, l'"Allegro assai" del Quartet núm. 6, op. post. 80 de Felix Mendelssohn i la versió per a quartet d"El meu únic amor és per a tu", del cicle Els xiprers, B 152 núm. 9 de Dvorák.

El Quartet Casals participà d'aquesta manera en la passada edició del cicle Liceu Cambra en la que fou la celebració del seu 20à aniversari d'aquesta formació de referència internacional.

Podeu escoltar les obres al següent enllaç:
http://www.catmusica.cat/pcatmusica/cmItem.jsp?item=album&origen=obra&emissora=cm&idint=CON170309-1 

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web