utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Els espais

Auditori

Sala de qualitat acústica excepcional, és apta per gran varietat de formacions orquestrals, de música moderna, jazz i òpera escènica de petit format. L'escenari es de 13 metres d'ample per 8 metres de fondària i té capacitat per muntar una cambra negre per obres de teatre. Hi ha il·luminació pròpia de concert i espectacular per a espectacles.
L'auditori disposa d'un equipament d'àudio professional adequat a les dimensions de la sala tant per a actuacions en directe com per a enregistrament en digital fins a 48 canals.

L'Auditori té a disposició l'equipament mobiliari i instrumental per a les orquestres, conjunts instrumentals o corals, big band i combos. El piano és un Steinway & Sons model D

El pati de butaques és de 400 localitats amb la possibilitat de enretirar les primeres files per ubicar una orquestra d'òpera

 

 

 

 pdf-icon FITXA TÈCNICA AUDITORI.PDF

Sala d'orquestra

Espai polivalent ideal per a audicions i concerts de petit format o de format mitjà. El lloc també és idoni per assaigs (tant d’orquestra com d’òperes), així com per l’enregistrament de tota mena d’orquestres. D’altra banda, la sala està dotada d’elements mòbils d’acústica variable, tarimes, graderia mòbil i 9 punts d’ancoratge d’il·luminació espectacular.

 

 

pdf-iconFITXA TÈCNICA SALA D'ORQUESTRA.PDF

 

Sala de cambra

La sala de cambra és ideal per a recitals, concerts de cambra i gravacions de formacions de cambra. L’espai disposa d’elements mòbils d’acústica variable, connexió analògica i digital amb l’estudi de so i sis punts d’ancoratge per a il·luminació espectacular.
L'aforament és de 40 persones

 

 

pdf-iconFITXA TÈCNICA SALA DE CAMBRA.PDF

 

Cafè del conservatori

La cafeteria del Conservatori està situada a la planta baixa de l’edifici, amb accés independent des del carrer i també des del hall principal del centre. Per la seva banda, aquest espai està preparat per oferir concerts, recitals o jam sessions. L’escenari de set metres de llarg disposa de tres barres per a il·luminació espectacular, taula de so i piano.

 

 

 

pdf-iconFITXA TÈCNICA CAFÈ DEL CONSERVATORI.PDF

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web