utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Auditori del Conservatori


L'Auditori del Conservatori del Liceu és un espai privilegiat per a la música i les arts escèniques, situat al cor de Barcelona. Un equipament multifuncional que acull produccions artístiques del més alt nivell, actes culturals i socials així com enregistraments professionals.

Inaugurat el 3 de novembre de 2009 per S.M. la Reina Sofia, l'Auditori Conservatori del Liceu afavoreix la creació d'una activitat cultural musical modernitzada, amb serveis i espais especialitzats, adaptats a les noves tecnologies per generar una major eficiència i aconseguir una alta qualitat artística.

auditori-conservatori-liceu

El complex consta de tres sales equipades amb les condicions tècniques i acústiques òptimes per a la realització de concerts de música de cambra, jazz i música popular. Una Sala de Cambra i una Sala d'Orquestra amb capacitats per a 40 i 100 espectadors, respectivament, un estudi de gravació i un gran Auditori amb capacitat per a 400 persones. Una sala que per les seves extraordinàries condicions acústiques i l'excel·lent disseny d'escenari i infraestructura, es constitueix com una de les tres sales de música de cambra més rellevants de Barcelona per la seva acústica.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web