utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Masterclass amb Tomatito

13 Novembre 2017 16:30

(Save to cal)

Auditori del Conservatori del Liceu

Preu General: 10€
Liceu Jazz    |    Auditori del Conservatori del Liceu

Tomatito

TOMATITO

Els amants de la guitarra, instrument de gran tradició al Conservatori del Liceu, estan d’enhorabona amb la visita d’un dels seus intèrprets més reconeguts i una figura indiscutible del món del flamenc que, des de la seva irrupció als tablaos de Màlaga els anys setanta, s’ha erigit en un tòtem del gènere que l’ha dignificat, modernitzat i ha establert ponts cap a altres terrenys estètics com el jazz.

Allà a Màlaga va ser on el va descobrir Camarón de la Isla. El mític cantaor ja no es separaria d’ell fins a la seva prematura mort; junts van recórrer tots els festivals andalusos i van crear l’històric enregistrament La leyenda del tiempo, que suposaria un abans i un després tot trencant les barreres del gènere. A més de Camarón, la guitarra de Tomatito ha sonat al costat de figures com Enrique Morente, José Mercé, Vicence Soto, La Susi, El Portugés, Duquende, Aurora, Carmen Linaries entre molts d’altres, i destaquen també els seus treballs en solitari, com els aclamats Barrio Negro o Guitarra Gitana, a més de la participació en multitud de discos, diversos premis (Grammy inclòs) i bandes sonores.
Però Tomatito, que es defineix com a flamenc però a més és un músic curiós que li agrada beure d’estils musicals molt diversos, ha establert al llarg de la seva carrera celebrades aliances, com amb el guitarrista clàssic Carles Trepat (amb el que revisità Piazzolla), Joan Albert Amargós, l’Orquesta Nacional de España o la que manté des de fa anys amb el pianista Michel Camilo, amb qui ha publicat discos tan emblemàtics com Spain.

 

 

Los amantes de la guitarra, instrumento de gran tradición en el Conservatorio del Liceo, están de enhorabuena con la visita de uno de sus intérpretes más reconocidos y una figura indiscutible del mundo del flamenco que, desde su irrupción en los tablaos de Málaga en los años setenta, se ha erigido como un tótem del género que lo ha dignificado, modernizado y ha establecido puentes hacia otros terrenos estéticos como el jazz.
Allí en Málaga fue donde lo descubrió Camarón de la Isla. El mítico cantaor ya no se separaría de él hasta su prematura muerte; juntos recorrieron todos los festivales andaluces y crearon la histórica grabación La leyenda del tiempo, que supondría un antes y un después que rompió las barreras del género. Además de Camarón, la guitarra de Tomatito ha sonado junto a figuras como Enrique Morente, José Mercé, Vicence Soto, La Susi, El portugués, Duquende, Aurora o Carmen Linares entre muchos otros, y destacan también sus trabajos en solitario, como los aclamados Barrio Negro o Guitarra Gitana, además de la participación en multitud de discos, varios premios (Grammy incluido) y bandas sonoras.
Pero Tomatito, que se define como flamenco pero además es un músico curioso al que le gusta beber de estilos musicales muy diversos, ha establecido a lo largo de su carrera celebradas alianzas, como con el guitarrista clásico Carles Trepat (con quien revisitó Piazzolla), Joan Albert Amargós, la Orquesta Nacional de España o la que mantiene desde hace años con el pianista Michel Camilo, con quien ha publicado discos tan emblemáticos como Spain.

If you love the guitar, an instrument with a long tradition at the Liceu Conservatory, you are in luck with the upcoming visit of one of its most renowned performers and an indisputable name in the flamenco world; since his first standing out during the seventies at the tablaos in Malaga, has become a totem of the genre who has dignified and modernized it, as well as established bridges to other aesthetic fields such as jazz.
It was there in Malaga where Camarón de la Isla met him. Since then, the legendary cantaor didn’t separate from him until his untimely death; together they toured all Andalusian festivals and created the historic recording La Leyenda del Tiempo, which supposed a turning point that broke the genre borders. Beyond Camarón, Tomatito's guitar has also performed alongside figures such as Enrique Morente, José Mercé, Vicence Soto, La Susi, El portugés, Duquende, Aurora or Carmen Linares among many others; but his solo works stand out too, such as the acclaimed Barrio Negro or Guitarra Gitana, besides his involvement in many other albums, several awards (including a Grammy award) and soundtracks.
But Tomatito, who defines himself as flamenco but he is also a curious musician who likes to be influenced by very different musical styles, has established many great alliances throughout his career: with classical guitarist Carles Trepat (with whom he revisited Piazzolla), Joan Albert Amargós, the Orquesta Nacional de España or the one has kept for years with pianist Michel Camilo, with whom he has published albums as emblematic as Spain.

Web oficial de Tomatito

 

DESCOMPTES ESPECIALS:

ALUMNES CENTRE SUPERIOR DEL CONSERVATORI DEL LICEU: Gratuït
(accés directe amb el Carnet d'estudiant)
ALUMNES CENTRE PROFESSIONAL DEL CONSERVATORI DEL LICEU: Gratuït
(sol·licitar entrada a la secretaria del Centre Professional)
PERSONES AMB ENTRADA PER AL CONCERT DE L'ARTISTA: Descompte 100%  
(adquirir entrada per la masterclass a través del link "Adquirir entrades", tot seleccionant el descompte "Assistents al concert" amb el codi promocional que apareix a l'entrada del concert)
ESTUDIANTS DE MÚSICA: Descompte 50%
(adquirir entrada per la masterclass en el link "Adquirir entrades", tot seleccionant el descompte "Estudiants de música")

Nota1: Per adquirir les entrades físicament, les taquilles del Conservatori del Liceu obriran el mateix dia de la masterclass, UNA HORA abans del seu inici.

Nota2: Els aforaments són limitats. Es reserva el dret de modificar horaris i dates, així com cancel·lar qualsevol activitat per a motius de l'artista o de la pròpia organització.

 

Amb el Mecenatge de:

fundacio ferrer-salat

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal   mapa web