utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Masterclass amb Rebecca Martin

01 Desembre 2017 17:00

(Save to cal)

Auditori del Conservatori del Liceu

Preu General: 10€
Liceu Jazz    |    Auditori del Conservatori del Liceu

Rebecca-Martin

REBECCA MARTIN

L’Orquestra Jazz de Matosinhos, una de les formacions més estimades del Festival de Jazz, torna a l’escenari del Conservatori del Liceu després d’haver-nos enlluernat en les seves passades edicions al servei de virtuosos convidats de luxe, com han estat Kurt Rosenwinkel, Mark Turner y el pianista Fred Hersch.
Enguany, la camaleònica formació capitanejada per Pedro Guedes i Carlos Azevedo es vestirà amb un format de Big Band per a un nou i ambiciós projecte d’estrena que ens oferirà un so que no li hem sentit abans en el seu ja clàssic concert de tardor a Barcelona.

I com no podia ser d’altra manera, en aquesta ocasió l’OJM tampoc vindrà sola: vindrà acompanyada d’una de les vocalistes més completes del jazz contemporani actual. Rebecca Martin compta en la seva trajectòria amb fites tan destacades com el fet d’haver estat la primera vocalista que participà en un disc de Paul Motian o la primera song-writer que va encapçalar el cartell del Village Vanguard de Nova York després de més de 30 anys.

Podrem gaudir del talent d’aquesta cantant que, des dels temps d’Ocean Blue amb Jesse Harris, s’ha consolidat amb treballs que han alternat els estàndards (Middlehope fou alabat pel New York Times com un dels treballs de l’any) amb brillants composicions pròpies. A més, tindrem tota la seva experiència i mestratge a l’abast a la masterclass que realitzarà al nostre centre.

VINE TAMBÉ AL CONCERT DE REBECCA MARTIN I L'ORQUESTA JAZZ DE MATOSINHOS!!

 

 

La Orquesta Jazz de Matosinhos, una de las formaciones más queridas del Festival de Jazz, vuelve al escenario del Conservatorio del Liceo después de habernos deslumbrado en sus pasadas ediciones al servicio de virtuosos invitados de lujo, como han sido Kurt Rosenwinkel, Mark Turner y el pianista Fred Hersch.
Este año, la camaleónica formación capitaneada por Pedro Guedes y Carlos Azevedo se vestirá con un formato de Big Band para un nuevo y ambicioso proyecto de estreno que nos ofrecerá un sonido que no le hemos oído antes en su ya clásico concierto de otoño a Barcelona.
Y como no podía ser de otra forma, en esta ocasión la OJM tampoco vendrá sola: vendrá acompañada de una de las vocalistas más completas del jazz contemporáneo actual. Rebecca Martin cuenta en su trayectoria con hitos tan destacados como el hecho de haber sido la primera vocalista que participó en un disco de Paul Motian o la primera song-writer que encabezó el cartel del Village Vanguard de Nueva York en más de 30 años.
Podremos disfrutar del talento de esta cantante que, desde los tiempos de Ocean Blue con Jesse Harris, se ha consolidado con trabajos que han alternado los standards (Middlehope fue alabado por el New York Times como uno de los trabajos del año) con brillantes composiciones propias. Además, tendremos toda su experiencia y maestría al alcance en la masterclass que realizará en nuestro centro.

The Orquesta Jazz de Matosinhos, one of the most beloved bands in the Jazz Festival, returns to the Liceu Conservatory stage after having dazzled us in the past editions accompanying great virtuoso guests such as Kurt Rosenwinkel, Mark Turner and pianist Fred Hersch.
This year, the chameleonic ensemble led by Pedro Guedes and Carlos Azevedo will be “dressed” as a Big Band in its classic autumn concert in Barcelona for a new and ambitious premiere project that will offer us an unheard before sound on them.
And as might be expected, the OJM will not come alone either: it will be accompanied by one of the most complete vocalists of contemporary jazz. Rebecca Martin has milestones in her career such as being the first vocalist to participate in a Paul Motian album or being the first song-writer to lead the New York Village Vanguard line-up in more than 30 years.
We will be able to enjoy the talent of this singer who, from the times of Ocean Blue with Jesse Harris, has consolidated with works in which alternate standards (Middlehope was praised by the New York Times as one of the Albums of the Year) with brilliant own compositions. In addition, we will meet all her expertise and experience in the masterclass she will give in our centre.

Web oficial de Rebecca Martin

 

DESCOMPTES ESPECIALS:

ALUMNES CENTRE SUPERIOR DEL CONSERVATORI DEL LICEU: Gratuït
(accés directe amb el Carnet d'estudiant)
ALUMNES CENTRE PROFESSIONAL DEL CONSERVATORI DEL LICEU: Gratuït
(sol·licitar entrada a la secretaria del Centre Professional)
PERSONES AMB ENTRADA PER AL CONCERT DE L'ARTISTA: Descompte 100%  
(adquirir entrada per la masterclass a través del link "Adquirir entrades", tot seleccionant el descompte "Assistents al concert" amb el codi promocional que apareix a l'entrada del concert)
ESTUDIANTS DE MÚSICA: Descompte 50%
(adquirir entrada per la masterclass en el link "Adquirir entrades", tot seleccionant el descompte "Estudiants de música")

Nota1: Per adquirir les entrades físicament, les taquilles del Conservatori del Liceu obriran el mateix dia de la masterclass, UNA HORA abans del seu inici.

Nota2: Els aforaments són limitats. Es reserva el dret de modificar horaris i dates, així com cancel·lar qualsevol activitat per a motius de l'artista o de la pròpia organització.

 

Amb el Mecenatge de:

fundacio ferrer-salat

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal   mapa web