utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Masterclass amb M·A·P (Mezquida, Aurignac, Prats)

28 Octubre 2017 16:30

(Save to cal)

Auditori del Conservatori del Liceu

Preu General: 10€
Liceu Jazz    |    Auditori del Conservatori del Liceu

MAP

AMBROSE M·A·P (Mezquida, Aurignac, Prats)

Tres inicials, tres músics, tres exponents de tota una generació de jazz-men que va veure néixer el 2015 un dels trios més poderosos de la nostra escena en les darreres dècades. M·A·P ha recollit alabances unànimes de la crítica en el seu pas per nombrosos festivals (com els de Madrid i Barcelona) i sobretot amb l’aparició del seu esperat primer disc, amb el qual ens han enlluernat amb un viatge musical emocionant i rotund que dibuixa un mapa de sons sense límits.

Aquesta riquesa posa de manifest l’àmplia paleta expressiva dels seus integrants: la creativitat inesgotable del pianista Marco Mezquida, un dels més valents i inquiets de l’escena jazzística, improvisadora i compositiva actual, la passió sense prejudicis del saxofonista malagueny Ernesto Aurignac i la saviesa acumulada en la carrera del baterista gironí Ramon Prats.

Però M·A·P és molt més que la suma dels seus membres, és un camí col·lectiu que ens ha ofert “una descàrrega de pura energia jazzística alliberada amb una audàcia, una espiritualitat i una intensitat inèdita en el jazz espanyol des de feia molts anys” (El Mundo). Al Conservatori del Liceu podrem visitar aquest projecte en un concert que ens connectarà amb l’actualitat més puntera del gènere al nostre país, i podrem descobrir les interioritats i consells d’aquest triangle musical en una masterclass per a tots els que vulguin descobrir nous horitzons del jazz.

 VINE TAMBÉ AL CONCERT DE M·A·P!

Marco Mezquida, piano
Ernesto Aurignac, saxo alto
Ramon Prats, bateria

 

 

 

Tres iniciales, tres músicos, tres exponentes de toda una generación de jazz-men que vio nacer en 2015 uno de los tríos más poderosos de nuestra escena en las últimas décadas. M·A·P ha recogido alabanzas unánimes de la crítica a su paso por numerosos festivales (como los de Madrid y Barcelona), y sobre todo con la aparición de su esperado primer disco, con el que nos han deslumbrado con un viaje musical emocionante y rotundo que dibuja un mapa de sonidos sin límites.
Esta riqueza pone de manifiesto la amplia paleta expresiva de sus integrantes: la creatividad inagotable del pianista Marco Mezquida, uno de los más valientes e inquietos de la escena jazzística, improvisadora y compositiva actual, la pasión sin prejuicios del saxofonista malagueño Ernesto Aurignac y la sabiduría acumulada en la carrera del batería gerundense Ramon Prats.
Pero M·A·P es mucho más que la suma de sus miembros, es un camino colectivo que nos ha ofrecido "una descarga de pura energía jazzística liberada con una audacia, una espiritualidad y una intensidad inédita en el jazz español desde hacía muchos años" (El Mundo). En el Conservatorio del Liceo podremos visitar este proyecto en un concierto que nos conectará con la actualidad más puntera del género en nuestro país, y podremos descubrir las interioridades y consejos de este triángulo musical en una masterclass para todos los que quieran descubrir nuevos horizontes del jazz.

Three initials, three musicians, three proponents of a whole jazz-men generation which saw in 2015 the birth of one of the most powerful trios over the last decades in our scene. M·A·P has been unanimously praised by critics at numerous festivals (such as Madrid and Barcelona among others), and especially with his much-awaited first album, which has dazzled us with an exciting and forceful musical journey that draws a map of sounds without limits.
This musical richness reveals his members’ wide expressive palette: the endless creativity of pianist Marco Mezquida, one of the most courageous and restless of the current jazz, improvisation and composition scene, the unprejudiced passion of the saxophonist from Málaga Ernesto Aurignac and the accumulated wisdom in the career of the drummer from Girona Ramon Prats.
But M·A·P is much more than the sum of its members, it is a collective path that has offered us "a discharge of pure jazz energy liberated with audacity; spirituality and intensity without precedents for many years in Spanish jazz " (El Mundo). At the Liceu Conservatory we will be able to meet this project in a concert that will connect us with the most up-to-date activity of the genre in our country, and we will be able to discover closely the advice of this musical triangle in a masterclass for all those who want to reach new horizons of jazz.

Web oficial de M·A·P

 

DESCOMPTES ESPECIALS:

ALUMNES CENTRE SUPERIOR DEL CONSERVATORI DEL LICEU: Gratuït
(accés directe amb el Carnet d'estudiant)
ALUMNES CENTRE PROFESSIONAL DEL CONSERVATORI DEL LICEU: Gratuït
(sol·licitar entrada a la secretaria del Centre Professional)
PERSONES AMB ENTRADA PER AL CONCERT DE L'ARTISTA: Descompte 100%  
(adquirir entrada per la masterclass a través del link "Adquirir entrades", tot seleccionant el descompte "Assistents al concert" amb el codi promocional que apareix a l'entrada del concert)
ESTUDIANTS DE MÚSICA: Descompte 50%
(adquirir entrada per la masterclass en el link "Adquirir entrades", tot seleccionant el descompte "Estudiants de música")

Nota1: Per adquirir les entrades físicament, les taquilles del Conservatori del Liceu obriran el mateix dia de la masterclass, UNA HORA abans del seu inici.

Nota2: Els aforaments són limitats. Es reserva el dret de modificar horaris i dates, així com cancel·lar qualsevol activitat per a motius de l'artista o de la pròpia organització.

 

Amb el Mecenatge de:

fundacio ferrer-salat

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal   mapa web