utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Masterclass amb Miguel Zenón

06 Novembre 2017 16:30

(Save to cal)

Auditori del Conservatori del Liceu

Preu General: 10€
Liceu Jazz    |    Auditori del Conservatori del Liceu

Miguel-Zenon Masterclass

MIGUEL ZENÓN

Típico és el títol del nou disc del multipremiat i nominat als Grammy Miguel Zenón, i realment és una veritable celebració autodedicada per la labor que ha realitzat amb el seu quartet, ja de llarga trajectòria. Tanmateix, Zenón va molt més enllà de reivindicar la tradició (també del folklore llatinoamericà), ell forma part d’un selecte grup de músics actuals que han estat capaços d’equilibrar magistralment la mescla de la tradició musical i social del seu país amb la innovació, tot reivindicant-se com una veu única com a compositor i conceptualista en el panorama que ha creat un veritable nou llenguatge del jazz per al segle XXI.

Considerat un dels saxofonistes més trencadors i influents de la seva generació, amb Típico torna a un terreny més íntim després d’enriquir el patrimoni porto-riqueny amb les exploracions sociològiques de Identities are changeable, i es centra en desenvolupar un llenguatge comú que identifiqui el seu grup com a banda, una dialèctica distintiva com a culminació del que ha viscut durant tants anys al costat del pianista Luis Perdomo, el baixista Hans Glawischnig i el bateria Henry Cole.

Miguel Zenón ha crescut com a músic en fluïdesa i cohesió de la seva expressió amb cada nou àlbum, des de les seves col·laboracions amb Charlie Haden, Fred Hersch, Kenny Werner, Bobby Hutcherson, Steve Coleman i com a membre fundador dels SFJAZZ Collective, que vam conèixer l’any passat al cicle Liceu Jazz.

Us convidem a descobrir les interioritats d’aquest llenguatge que beu de l’experiència però no ha perdut frescor ni inquietud.

VINE TAMBÉ AL CONCERT DEL MIGUEL ZENÓN QUARTET!

Miguel Zenón, saxòfon
Luis Perdomo, piano
Hans Glawischnig, baix
Henry Cole, bateria

 

 

Típico es el título del nuevo disco del multipremiado y nominado a los Grammy Miguel Zenón, y se trata de una verdadera celebración autodedicada por la labor que ha realizado con su cuarteto, ya de larga trayectoria. Sin embargo, Zenón va mucho más allá de reivindicar la tradición (también del folklore latinoamericano), él forma parte de un selecto grupo de músicos actuales que han sido capaces de equilibrar magistralmente la mezcla de la tradición musical y social de su país con la innovación, reivindicándose como una voz única como compositor y conceptualista en el panorama actual donde se ha creado un verdadero nuevo lenguaje del jazz para el siglo XXI.
Considerado uno de los saxofonistas más rompedores e influyentes de su generación, con Típico vuelve a un terreno más íntimo después de enriquecer el patrimonio puertorriqueño con las exploraciones sociológicas de Identities are changeable. Ahora se centra en desarrollar un lenguaje común que identifique el su grupo como banda, una dialéctica distintiva como culminación de lo que ha vivido durante tantos años junto al pianista Luis Perdomo, el bajista Hans Glawischnig y el batería Henry Cole.
Miguel Zenón ha crecido con cada nuevo álbum en fluidez y cohesión de su expresión, desde sus colaboraciones con Charlie Haden, Fred Hersch, Kenny Werner, Bobby Hutcherson, Steve Coleman y como miembro fundador de los SFJAZZ Collective, que conocimos el año pasado en el ciclo Liceu Jazz.
Os invitamos a descubrir las interioridades de este lenguaje que bebe de la experiencia, pero que no ha perdido frescura ni inquietud.

Típico is the title of the multi-awarded and Grammy nominated artist Miguel Zenón’s new album, and it is indeed a self-dedicated celebration for the work he has developed with his quartet in its already long career. However, Zenón goes much further than claiming tradition (also from Latin American folklore), he is part of a select group of current musicians who have been able to masterfully find the balance between innovation and the musical and social tradition from their country, claiming himself as a unique voice as a composer and conceptualist in the current panorama where a true new language of jazz for the 21st century has been created.
Considered one of the most ground-breaking and influential saxophonists of his generation, with Típico he returns to a more intimate ground after enriching the Puerto Rican musical heritage with his sociological explorations of Identities are changeable. Now, he focuses on developing a common language that identifies his group as band, a distinctive dialectic as the culmination of what he has lived for so many years with pianist Luis Perdomo, bassist Hans Glawischnig and drummer Henry Cole.
Miguel Zenón has grown with each new album in fluency and cohesion of his expression, since his collaborations with Charlie Haden, Fred Hersch, Kenny Werner, Bobby Hutcherson, Steve Coleman and as a founding member of SFJAZZ Collective, the ensemble we already met last year at the Liceu Jazz concert series.
We invite you to discover the innermost details of this language that drinks from experience, but has not lost any bit of freshness or restlessness.

Web oficial de Miguel Zenón

 

DESCOMPTES ESPECIALS:

ALUMNES CENTRE SUPERIOR DEL CONSERVATORI DEL LICEU: Gratuït
(accés directe amb el Carnet d'estudiant)
ALUMNES CENTRE PROFESSIONAL DEL CONSERVATORI DEL LICEU: Gratuït
(sol·licitar entrada a la secretaria del Centre Professional)
PERSONES AMB ENTRADA PER AL CONCERT DE L'ARTISTA: Descompte 100%  
(adquirir entrada per la masterclass a través del link "Adquirir entrades", tot seleccionant el descompte "Assistents al concert" amb el codi promocional que apareix a l'entrada del concert)
ESTUDIANTS DE MÚSICA: Descompte 50%
(adquirir entrada per la masterclass en el link "Adquirir entrades", tot seleccionant el descompte "Estudiants de música")

Nota1: Per adquirir les entrades físicament, les taquilles del Conservatori del Liceu obriran el mateix dia de la masterclass, UNA HORA abans del seu inici.

Nota2: Els aforaments són limitats. Es reserva el dret de modificar horaris i dates, així com cancel·lar qualsevol activitat per a motius de l'artista o de la pròpia organització.

 

Amb el Mecenatge de:

fundacio ferrer-salat

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal   mapa web