utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Masterclass amb Logan Richardson

19 Octubre 2017 16:30

(Save to cal)

Auditori del Conservatori del Liceu

Preu General: 10€
Liceu Jazz    |    Auditori del Conservatori del Liceu

Logan-Richardson Masterclass

LOGAN RICHARDSON

Logan Richardson arriba a Barcelona en un moment exultant de la seva carrera i amb el seu debut amb el llegendari segell Blue Note sota el braç. Shift ha estat l’aclamat retorn a l’estil més emotiu d’aquest saxofonista i compositor nascut a Kansas que va guanyar-se el respecte de l’escena actual amb el seu debut del 2007, Cerebral Flow, així com amb els seus projectes al costat de companys com el pianista Gerald Clayton.
Ara ens enlluerna amb aquesta barreja perfecta d’ambients culturals diversos que alimenten la creativitat d’una banda d’autèntic luxe reunida per a l’ocasió: la guitarra de Pat Metheny, el piano de Jason Miran, el baix de Harish Raghavan i la bateria de Nasheet Waits es posen al servei i complementen onze temes de Richardson per construir un treball eclèctic però sòlid que compta, a més, amb l’interès d'escoltar aquests intèrprets llegendaris tocar junts per primera vegada.

La seva visita promet una lliçó de saviesa jazzístic amb aquest músic que, ja des dels seus temps de formació a Missouri i Boston, s’ha envoltat dels noms més importants de la història del jazz, que li van fer de mentors i, ara, de side-men.

VINE TAMBÉ AL CONCERT DE LOGAN RICHARDSON!

 

 

Logan Richardson llega a Barcelona en un momento exultante de su carrera y con su debut con el legendario sello Blue Note bajo el brazo. Shift ha sido el aclamado regreso al estilo más emotivo de este saxofonista y compositor nacido en Kansas que se ganó el respeto de la escena actual con su debut de 2007, Cerebral Flow, así como con sus proyectos junto a compañeros de escenario como el pianista Gerald Clayton.
Ahora nos deslumbra con esta mezcla perfecta de ambientes culturales diversos que alimentan la creatividad de una banda de auténtico lujo reunida para la ocasión: la guitarra de Pat Metheny, el piano de Jason Miran, el bajo de Harish Raghavan y la batería de Nasheet Waits se ponen al servicio y complementan diez temas de Richardson (más una versión de Bruno Mars) para construir un trabajo ecléctico pero sólido, con escapadas hacia el free jazz pero con un importante fondo melódico, y que cuenta, además, con el interés de escuchar a estos intérpretes legendarios tocar juntos por primera vez
Su visita promete una lección de sabiduría jazzística con este músico que, ya desde sus tiempos de formación en Missouri y Boston, se ha rodeado de los nombres más importantes de la historia del jazz, que le hicieron de mentores y, ahora, de side-men.

Logan Richardson comes to Barcelona in a splendorous moment of his career and with his debut with legendary label Blue Note under his belt. Shift has been this Kansas-born saxophonist and composer’s acclaimed return to his most emotive style, since he earned the respect of the Jazz world with his 2007 release, Cerebral Flow, as well as with his projects with pianist Gerald Clayton.
Now, he dazzles us with this perfect blend of varied cultural environments that feeds the creativity of the great band he has gathered for this occasion: Pat Metheny's guitar, Jason Miran's piano, Harish Raghavan’s bass and Nasheet Waits' drums will serve and complement ten Richardson own themes (plus a Bruno Mars version) in order to build an eclectic but solid work with references to free jazz but with an important melodic background, and that also has the interest of hearing these legendary performers play together for the first time.
His visit promises us a wise jazz lesson with a musician who, since his formative years in Missouri and Boston, has been surrounded by the most important names in jazz history, who were his mentors and who are now his side-men.

Web oficial de Logan Richardson

 

DESCOMPTES ESPECIALS:

ALUMNES CENTRE SUPERIOR DEL CONSERVATORI DEL LICEU: Gratuït
(accés directe amb el Carnet d'estudiant)
ALUMNES CENTRE PROFESSIONAL DEL CONSERVATORI DEL LICEU: Gratuït
(sol·licitar entrada a la secretaria del Centre Professional)
PERSONES AMB ENTRADA PER AL CONCERT DE L'ARTISTA: Descompte 100%  
(adquirir entrada per la masterclass a través del link "Adquirir entrades", tot seleccionant el descompte "Assistents al concert" amb el codi promocional que apareix a l'entrada del concert)
ESTUDIANTS DE MÚSICA: Descompte 50%
(adquirir entrada per la masterclass en el link "Adquirir entrades", tot seleccionant el descompte "Estudiants de música")

Nota1: Per adquirir les entrades físicament, les taquilles del Conservatori del Liceu obriran el mateix dia de la masterclass, UNA HORA abans del seu inici.

Nota2: Els aforaments són limitats. Es reserva el dret de modificar horaris i dates, així com cancel·lar qualsevol activitat per a motius de l'artista o de la pròpia organització.

 

Amb el Mecenatge de:

fundacio ferrer-salat

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal   mapa web