utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Masterclass amb José Antonio Escobar (guitarra)

07 Març 2018 10:00

(Save to cal)

Conservatori del Liceu

Preu General: 10€
Liceu Cambra    |    Conservatori del Liceu

escobar-web

JOSÉ ANTONIO ESCOBAR - GUITARRA

El guitarrista més versàtil de la seva generació

L’expressivitat musical i virtuosisme tècnic de José Antonio Escobar, dues qualitats ja de per sí motiu de celebració quan van de la mà, s’ajunten en ell, a més, amb la seva enorme capacitat d’abordar diferents estils i períodes musicals. Aquesta versatilitat es veu perfectament reflectida en la seva discografia, plena de treballs que van des dels compositors sudamericans actuals fins al projecte d’enregistrament de música espanyola del Renaixement, i també ha estat motiu d’elogi per part de la premsa. El parisí Le Cahiers de la Guitare deia: “La mestria, la intel·ligència i el so de José Antonio Escobar en obres de caràcter tan divers el col·loquen sense reserves entre els excel·lents intèrprets actuals del nostre instrument”.

Considerat un dels grans guitarristes emergits del seu continent en els darrers anys, el xilè manté una relació estreta amb Barcelona, ciutat on resideix actualment, i agafarà el testimoni de Leo Brouwer (amb qui també ha col·laborat) en les masterclasses de guitarra del cicle Liceu Cambra, un esdeveniment sempre especial i esperat tractant-se d’un instrument d’intensa i llarga tradició al Conservatori del Liceu.

Jeffrey Rossman ha afirmat que “Escobar és un artista madur, que ha transcendit el quid de la qüestió tècnica i arriba a l’essència de la música”. Es tracta només d’una de les moltes lloances que ha rebut des que feu el salt des del seu país fins a Àustria de la mà del guitarrista Franz Halasz, i obtingué més de quinze premis internacionals. Els seus recitals com a solista en més de trenta països (en sales com el Musikverein i el Carnegie Hall) han estat àmpliament difosos pels mitjans audiovisuals, així com les seves estrenes d’autors com Angelo Gilardino, Javier Farías o Christian Vásquez, i també Javier Contreras amb qui, a més, forma el Dúo Sudamericano, amb el qual ha contribuït a difondre el patrimoni folklòric d’Amèrica Llatina.

Horari: de 10h a 14h (Sala d'Orquestra) 

 

Web de José Antonio Escobar

Nota: Els aforaments són limitats.  L'organització es reserva el dret de modificar horaris i dates, així com cancel·lar qualsevol activitat per a motius de l'artista o de la pròpia organització.

DESCOMPTES ESPECIALS:

ALUMNES CENTRE SUPERIOR DEL LICEU:  Gratuït (accés directe amb el carnet)
ALUMNES CENTRE PROFESSIONAL DEL LICEU:  Gratuït amb promocode (inscripció prèvia obligatòria)
ALUMNI CONSERVATORI DEL LICEU: Gratuït amb promocode (inscripció prèvia obligatòria)
ALUMNES ACCAT: Gratuït amb promocode (inscripció prèvia obligatòria)
ALTRES ESTUDIANTS DE MÚSICA: 5€ (inscripció prèvia obligatòria)
 

 Amb el Mecenatge de:

fundacio ferrer-salat

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web