utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Masterclass amb Jacques Zoon (flauta)

16 Gener 2018 10:00

(Save to cal)

Conservatori del Liceu

Preu General: 10€
Liceu Cambra    |    Conservatori del Liceu

zoon-web

JACQUES ZOON - FLAUTA

El retorn del flautista preferit d'Abbado

La masterclass del flautista holandès Jacques Zoon en l’anterior edició del cicle Liceu Cambra va significar l’inici d’una fructífera relació amb el Conservatori del Liceu, tot fent que el curs d’enguany aquest reconegut músic d’orquestra, solista i pedagog de la flauta hagi esdevingut Professor Associat del Màster en Interpretació de la Música Clàssica i Contemporània que s’imparteix al Conservatori.

Zoon torna novament a posar els seus consells a l’abast de tots els melòmans del nostre país que vulguin conèixer de prop els secrets de qui és un veritable referent de les interpreta¬cions mozartianes d’aquest instrument.

La seva figura irrompé amb força en el panorama internacional quan guanyà el Premi Especial del Jurat al concurs Jean-Pierre Rampal de 1987 i dos guardons al concurs de Scheveningen de 1988. Des de llavors, la seva presència als grans escenaris i festivals ha estat constant, tot sent nominat el 1998 a Musician of the Year pel Boston Globe.

A més de ser flauta principal de les principals orquestres d’Europa, entre els seus papers com a solista destaquen el Halil de Bernstein amb Bernard Haitink i els concerts de W. A. Mozart, que han marcat especialment la seva carrera, tot destacant el Concert en Sol major sota la direcció de Seiji Ozawa, el seu elogiadíssim debut el 2002 en el món dels instruments d’època amb l’Orquestra Barroca de Boston o els enregistraments amb Claudio Abbado i l’Orquestra Mozart, de la qual també ha estat flauta solista.

El seu interès en la flauta abasta igualment els aspectes tècnics de l’instrument, que contribueix a millorar a través del treball que realitza conjuntament amb el fabricant Williams a Boston i amb el qual ha desenvolupat un nou tipus de flauta de fusta.

Horaris:

10h - 14h
Pausa
16h - 19h

 

Nota: Els aforaments són limitats.  L'organització es reserva el dret de modificar horaris i dates, així com cancel·lar qualsevol activitat per a motius de l'artista o de la pròpia organització.

DESCOMPTES ESPECIALS:

ALUMNES CENTRE SUPERIOR DEL LICEU:  Gratuït (accés directe amb el carnet)
ALUMNES CENTRE PROFESSIONAL DEL LICEU:  Gratuït amb promocode (inscripció prèvia obligatòria)
ALUMNI CONSERVATORI DEL LICEU: Gratuït amb promocode (inscripció prèvia obligatòria)
ALUMNES ACCAT: Gratuït amb promocode (inscripció prèvia obligatòria)
ALTRES ESTUDIANTS DE MÚSICA: 5€ (inscripció prèvia obligatòria)
 

 Amb el Mecenatge de:

fundacio ferrer-salat

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web