utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Masterclass amb el Quartet Hagen (cambra)

27 abril 2017 09:00 - 16:00

(Save to cal)

Conservatori del Liceu

Preu General: 10€
Liceu Cambra    |    Conservatori del Liceu

Agenda-Cambra-25

QUARTET HAGEN - VIOLÍ, VIOLA, VIOLONCEL

"El cim de la musicalitat" - Die Presse

L’exigència i dificultat de la formació de quartet de corda situa els seus màxims exponents entre els grups més respectats del panorama musical, i, entre aquests, els Hagen són considerats unànimement un dels millors quartets de la nostra època.

L’essència d’un cicle com Liceu Cambra és compartir uns dies amb intèrprets que són referents del seu instrument i els Hagen ho són per molts joves que veuen en ells un model en termes de qualitat sonora, pluralitat estilística i respecte envers les obres dels diferents compositors i gèneres que aborden.
Diu el Hamburger Abendblatt que amb ells “res no és el que sembla. I certament no com ens pensàvem saber-ho. Aquest és el missatge del Quartet Hagen”. El grup format pels germans Hagen el 1981 i amb Rainer Schmidt des del 1987 s’ha consolidat en els seus més de trenta anys d’una carrera cimentada en els diferents premis que guanyaren en la seva primera etapa, culminada en un contracte d’exclusivitat amb Deutsche Grammophon per a realitzar quaranta-cinc enregistraments en els següents vint anys. Això els permeté emergir, a través del quasi il·limitat repertori, com un perfil distintiu i de personalitat única dins el panorama musical.
I és que el repertori dels Hagen es caracteritza pel seu atractiu i intel·ligència, abastant tota la història del quartet de corda des dels inicis previs a Haydn fins als compositors del nostre temps. Ho han fet també a través de col·laboracions de luxe amb Nikolaus Harnoncourt, György Kurtág, Maurizio Pollini, Mitsuko Uchida, Sabine Meyer o Krystian Zimerman.
Reconeguts amb l’ECHO Klassik a Grup de l’Any 2011 i Membres Honoraris del Konzerthaus de Viena, amb el seus cicles sobre Beethoven i Mozart han arribat, segons Die Presse, al “cim de la musicalitat”.


LUKAS HAGEN | VIOLÍ

RAINER SCHMIDT | VIOLÍ

VERONIKA HAGEN | VIOLA

CLEMENS HAGEN | VIOLONCEL

 

 

Nota: Els aforaments són limitats. Es reserva el dret de modificar horaris i dates, així com cancel·lar qualsevol activitat per a motius de l'artista o de la pròpia organització.

 

DESCOMPTES ESPECIALS:

ALUMNES CONSERVATORI SUPERIOR DEL LICEU: Gratuït (accés directe amb el carnet) 

ALUMNES CENTRE PROFESSIONAL DEL LICEU: Gratuït amb promocode (inscripció prèvia obligatòria)

ESTUDIANTS DE MÚSICA: 5€ (inscripció prèvia obligatòria)  

 Amb el Mecenatge de:

fundacio ferrer-salat

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal   mapa web