utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Masterclass amb el Quartet Casals (cambra)

09 Març 2017 10:00 - 13:30

(Save to cal)

Conservatori del Liceu

Preu General: 10€
Liceu Cambra    |    Conservatori del Liceu

Agenda-Cambra-16

QUARTET CASALS - CAMBRA

La maduresa de vint anys de música de cambra

La irrupció dels Casals al nostre panorama musical ha estat sens dubte una de les millors notícies de les darreres dècades perquè trencava un tòpic que semblava inamovible: que en la nostra tradició mai sorgeixen quartets de corda que marquin la diferència.

El conjunt format per Abel Tomàs, violí, Vera Martínez Mehner, violí, Jonathan Brown, viola i Arnau Tomàs, violoncel s’ha consolidat arreu del món com una de les formacions de cambra de referència, “un quartet per al nou mil·leni” tal com els anomenà l’Strad Magazine poc després de la seva creació el 1997.
El Quartet Casals exemplifica l’esperit d’aquest cicle Liceu Cambra perquè no només representa l’excel·lència interpretativa en els més alts estàndards, sinó que també han establert un model pedagògic que ha començat a donar fruits en molts prometedors joves músics de les noves generacions. Aquí al Conservatori del Liceu encara recordem la seva memorable masterclass amb Alfred Brendel el 2012. Ara els Casals tornen en una intensa jornada musical per a tots els amants del món cambrístic en l’any que compleixen 20 anys.
Els assistents podran gaudir de l’experiència i ensenyaments d’aquest conjunt premiat internacionalment a Londres i Hamburg (el cèlebre concurs Brahms) i que ha actuat a sales com el Wigmore Hall, el Carnegie Hall, el Musikverein de Viena, la Cité de la Musique de París, la Philarmonie de Berlín o el Concertgebouw d’Àmsterdam. Els Casals han revolucionat el panorama dels quartets pel seu gran registre de sonoritats, amb una extensa producció discogràfica que abasta des del classicisme fins als nostres dies.
El Quartet Casals ha rebut nombrosos reconeixements institucionals i a partir del 2018 serà quartet resident del Palacio Real de Madrid, de la col·lecció del qual toca els seus Stradivarius.

Vine també al CONCERT del Quartet Casals el mateix dia al Conservatori del Liceu! 

 

 

Nota: Els aforaments són limitats. Es reserva el dret de modificar horaris i dates, així com cancel·lar qualsevol activitat per a motius de l'artista o de la pròpia organització.

 

DESCOMPTES ESPECIALS:

ALUMNES CONSERVATORI SUPERIOR DEL LICEU: Gratuït (accés directe amb el carnet) 

ALUMNES CENTRE PROFESSIONAL DEL LICEU: Gratuït amb promocode (inscripció prèvia obligatòria)

ESTUDIANTS DE MÚSICA: 5€ (inscripció prèvia obligatòria) 

 Amb el Mecenatge de:

fundacio ferrer-salat

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web