utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Masterclass amb Cyrille Aimée

17 Novembre 2017 17:00

(Save to cal)

Auditori del Conservatori del Liceu

Preu General: 10€
Liceu Jazz    |    Auditori del Conservatori del Liceu

Cyrille-Aime Masterclass

CYRILLE AIMÉE

Quan era petita mirava per la finestra del seu dormitori, a Samois-sur-Seine, per tal d’escrutar els campaments gitanos que acudien anualment al Django Reinhardt Festival. Ben aviat, vetllant el foc amb els descendents del llegendari guitarrista que morí en aquesta localitat, es va enamorar de la música gypsy i la seva manera de viure, tot iniciant un periple a París i a través d’Europa en el qual cantà pels carrers i als cafès acompanyada de músics amics seus. El primer reconeixement li vingué al Festival de Jazz de Montreux el 2007, on va guanyar el Primer Premi i poder finançar el seu primer àlbum.

Avui és la flamant guanyadora de la Sarah Vaughan International Vocal Competition i resident a Estats Units, on ha desenvolupat una exitosa carrera, amb la seva banda o en duo amb el guitarrista brasiler Diego Figueiredo. Cyrille Aimée transpira aquesta inspiració manouche i la llibertat d’un jazz empeltat de les seves arrels franceses i dominicanes, de lluminositat contagiosa i un sentit profund de la lletra.
El seu caràcter cridà l’atenció d’Stephen Sondheim, que la inclogué en un dels seus espectacles, i el seu disc It’s a Good Day significà la seva consolidació definitiva el 2014, alabat pel New York Times per l’amplitud estètica del seu repertori, que transita del gypsy a la bossa nova, el flamenc i la música popular americana.

La seva presència al Conservatori del Liceu és una gran oportunitat per entrar en contacte amb una dimensió del jazz que sovint queda amagada rere l’exigència: la rebel·lió constant i la frescor d’idees necessària per tenir veu pròpia i creativitat.

VINE TAMBÉ AL CONCERT DE CYRILLE AIMÉE!

 

 

Cuando era pequeña, miraba por la ventana de su dormitorio, en Samois-sur-Seine, a fin de observar los campamentos gitanos que acudían anualmente al Django Reinhardt Festival. Muy pronto, velando el fuego con los descendientes del legendario guitarrista que murió en esta localidad, se enamoró de la música gypsy y su manera de vivir, iniciando así un periplo por París y a través de Europa en el que cantó por las calles y los cafés acompañada de músicos amigos suyos. El primer reconocimiento le vino en el Festival de Jazz de Montreux en 2007, donde ganó el Primer Premio y pudo financiar su primer álbum.
Hoy es la flamante ganadora de la Sarah Vaughan International Vocal Competition y residente en Estados Unidos, donde ha desarrollado una exitosa carrera con su banda o en dúo con el guitarrista brasileño Diego Figueiredo. Cyrille Aimée transpira todavía este aire manouche y la libertad de un jazz injertado de sus raíces francesas y dominicanas, de luminosidad contagiosa y un sentido profundo de la letra.
Su carácter llamó la atención de Stephen Sondheim, que la incluyó en uno de sus espectáculos, y su disco It's a Good Day significó su consolidación definitiva en 2014, siendo alabado por el New York Times a causa la amplitud estética de su repertorio, que transita del gypsy a la bossa nova, al flamenco y a la música popular americana.
Su presencia en el Conservatorio del Liceo es una gran oportunidad para entrar en contacto con una dimensión del jazz que a menudo queda oculta tras la exigencia: la rebelión constante y la frescura de ideas necesaria para tener voz propia y creatividad.

When she was a little girl, she used to look out her bedroom window in Samois-sur-Seine, to observe the gypsy camps that every year came to the Django Reinhardt Festival. Soon, watching over the fire with the descendants of the legendary guitarist who died in this town, he fell in love with gypsy music and his way of life, and he started a journey across Paris and all Europe where he sang on the streets and cafes, accompanied by her musician friends. The first recognition from critics and audience came to her at the Montreux Jazz Festival in 2007, where he won the First Prize and could finance her first album.
Today she is the winner of the Sarah Vaughan International Vocal Competition and lives in the United States, where she has developed a successful career with her band or in duet with Brazilian guitarist Diego Figueiredo. Cyrille Aimée is still permeated by manouche air and the freedom of a kind of jazz melted with her French and Dominican roots, of contagious luminosity and a deep sense of the lyrics.
His personality made Stephen Sondheim notice her, so he included her in one of his shows, and her album It's Good Day meant its definitive consolidation in 2014, being praised by the New York Times because of the aesthetic extend of her repertoire, which goes from gypsy to bossa nova, flamenco and American popular music.
His presence at the Liceu Conservatory is a great opportunity to meet a dimension of jazz that remains often hidden: the necessary constant rebellion and freshness of ideas in order to achieve an own voice and creativity.

Web oficial de Cyrille Aimée

 

DESCOMPTES ESPECIALS:

ALUMNES CENTRE SUPERIOR DEL CONSERVATORI DEL LICEU: Gratuït
(accés directe amb el Carnet d'estudiant)
ALUMNES CENTRE PROFESSIONAL DEL CONSERVATORI DEL LICEU: Gratuït
(sol·licitar entrada a la secretaria del Centre Professional)
PERSONES AMB ENTRADA PER AL CONCERT DE L'ARTISTA: Descompte 100%  
(adquirir entrada per la masterclass a través del link "Adquirir entrades", tot seleccionant el descompte "Assistents al concert" amb el codi promocional que apareix a l'entrada del concert)
ESTUDIANTS DE MÚSICA: Descompte 50%
(adquirir entrada per la masterclass en el link "Adquirir entrades", tot seleccionant el descompte "Estudiants de música")

Nota1: Per adquirir les entrades físicament, les taquilles del Conservatori del Liceu obriran el mateix dia de la masterclass, UNA HORA abans del seu inici.

Nota2: Els aforaments són limitats. Es reserva el dret de modificar horaris i dates, així com cancel·lar qualsevol activitat per a motius de l'artista o de la pròpia organització.

 

Amb el Mecenatge de:

fundacio ferrer-salat

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web