utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Jam Session: Raynald Colom

23 Març 2017 21:00

(Save to cal)

Cafè del Conservatori Liceu

Preu General: Free
Liceu Jam Sessions    |    Cafè del Conservatori Liceu

Agenda-web-2016 38

JAM SESSION - RAYNALD COLOM & ALUMNES DEL CONSERVATORI

La seva joventut no li ha impedit ser considerat un dels millors trompetistes de jazz de l’Estat. El multipremiat intèrpret, compositor, productor i professor del Conservatori del Liceu ha llaurat una carrera brillant, amb quatre enregistraments discogràfics com a líder i reconeguda per guardons com el de Millor Trompetista de l’Any de l’AMJM en quatre ocasions o el de millor disc de jazz de l’any atorgat per Cuadernos de Jazz o Enderrock. L’inquiet i imprevisible Raynald Colom ha actuat als festivals europeus més prestigiosos, com els de North Sea, Copenhaguen, Londres, Irlanda, Alemanya, el Mas i Mas de Barcelona, i ha fet gires per Espanya, Portugal, Uruguai i Argentina amb el sextet de Perico Sambeat. El seu estil ha canviat al llarg dels anys, aproximant-se al món del flamenc arran de la seva col·laboració el 2006 amb Duquende, i convertintse en un referent del gènere al costat d’artistes com Chicuelo, Antonio Serrano o Rosario la Tremendita. També ha col·laborat amb músics com Logan Richardson, Marc Miralta, Paco Charlín, Horacio Fumero, Greg Osby, Nicholas Payton, Eric Reed, Chano Domínguez o Manu Chao. No us el perdeu al capdavant dels alumnes del Conservatori en una nova jam session. Cada dijous, el milor jazz al Cafè del Conservatori!

Su juventud no le ha impedido ser considerado uno de los mejores trompetistas de jazz del Estado. El multipremiado intérprete, compositor, productor y profesor del Conservatorio del Liceu se ha labrado una carrera brillante, con cuatro grabaciones discográficas como líder, reconocida por premios como el de Mejor Trompetista del Año de la AMJM en cuatro ocasiones o el de mejor disco de jazz del año otorgado por Cuadernos de jazz o Enderrock. El inquieto e imprevisible Raynald Colom ha actuado en los festivales europeos más prestigiosos, como los de North Sea, Copenhague, Londres, Irlanda, Alemania, el Mas i Mas de Barcelona, y ha hecho giras por España, Portugal, Uruguay y Argentina con el sexteto de Perico Sambeat. Su estilo ha cambiado a lo largo de los años, aproximándose al mundo del flamenco a raíz de su colaboración en 2006 con Duquende, y convirtiéndose en un referente del género junto a artistas como Chicuelo, Antonio Serrano o Rosario la Tremendita. También ha colaborado con músicos como Logan Richardson, Marc Miralta, Paco Charlín, Horacio Fumero, Greg Osby, Nicholas Payton, Eric Reed, Chano Domínguez o Manu Chao. No os lo perdáis al frente de los alumnos del Conservatorio en una nueva jam session. Cada jueves, el punto bueno jazz en el Café del Conservatorio!

 

Nota: Els aforaments són limitats. Es reserva el dret de modificar horaris i dates, així com cancel·lar qualsevol activitat per a motius de l'artista o de la pròpia organització.

 

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal   mapa web