utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Jam Session: Nono Fernández

23 Febrer 2017 21:00

(Save to cal)

Cafè del Conservatori Liceu

Preu General: Free
Liceu Jam Sessions    |    Cafè del Conservatori Liceu

Agenda-web-2016 35

JAM SESSION - NONO FERNÁNDEZ & ALUMNES DEL CONSERVATORI


La crítica especialitzada l’ha definit com un contrabaixista majúscul. Nono Fernández és un habitual de les grans cites del jazz a casa nostra i també a l’estranger, on ha begut del mestratge de Ray Brown, Max Roach, Ed Thigpen, Cedar Walton o Billy Higgins. Des que aquest músic gadità es traslladà a Barcelona, ha consolidat una gran experiència al costat de músics com Tete Montoliu, Horace Parlan, Idris Muhammad, Walter Perkins, Guy Lafitte, Gary Smulyan, Ralph Lalama, Bill Berry, Gene Connors, Deborah Brown, Spanky Wilson. És membre de la Big Band de Terrassa i ha format part de grups com el Mitchell Terraza Quartet, el Barcelona Hot Seven i La Vella Dixieland entre molts altres.
Ara també el podreu gaudir juntament amb altres músics plens de talent: els seus alumnes del Conservatori del Liceu. No us perdeu una nova jam sesión al Cafè del Conservatori amb Nono Fernández al capdavant. Cada dijous, les millors nits de jazz al Conservatori del Liceu!

La crítica especializada lo ha definido como un contrabajista mayúsculo. Nono Fernández es un habitual de las grandes citas del jazz en nuestro país y también en el extranjero, donde ha bebido de la maestría de Ray Brown, Max Roach, Ed Thigpen, Cedar Walton o Billy Higgins. Desde que este músico gaditano se trasladó a Barcelona, ha consolidado una gran experiencia junto a músicos como Tete Montoliu, Horace Hablan, Idris Muhammad, Walter Perkins, Guy Lafitte, Gary Smulyan, Ralph Lalama, Bill Berry, Gene Connors, Deborah Brown, Spanky Wilson. Es miembro de la Big Band de Terrassa y ha formado parte de grupos como el Mitchell Terraza Quartet, el Barcelona Hot Seven y La Vella Dixieland entre muchos otros.
Ahora también lo podréis disfrutar junto con otros músicos llenos de talento: sus alumnos del Conservatorio del Liceu. No se pierdan una nueva jam sesión en el Café del Conservatorio con Nono Fernández a la cabeza. ¡Cada jueves, las mejores noches de jazz en el Conservatorio del Liceu!

 

Nota: Els aforaments són limitats. Es reserva el dret de modificar horaris i dates, així com cancel·lar qualsevol activitat per a motius de l'artista o de la pròpia organització.

 

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web