utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Homenatge a Joan Guinjoan

26 Maig 2017 13:30

(Save to cal)

Sala d'Orquestra

Preu General: Gratuït
Liceu Jove    |    Sala d'Orquestra

Agenda-web-2016 15

HOMENATGE A JOAN GUINJOAN

El Conservatori del Liceu té la satisfacció de comptar una vegada més amb la presència del compositor Joan Guinjoan per retre-li un càlid homenatge en el marc del cicle Liceu Jove. Guinjoan és considerat un dels creadors musicals d'avantguarda més reconeguts internacionalment, amb una extensa obra caracteritzada per un domini admirable del seu ofici, una incansable recerca, i una profunda honestedat artística. Ha estat també un dels alumnes més brillants del Conservatori del Liceu que sempre ha destacat amb orgull la formació que va rebre a les nostres aules.
És per això que els nostres cicles són el context idoni per ressaltar la valuosa contribució artística de qui és un dels grans amics del centre, amb un homenatge que a més de paraules, ha de prendre forma musical. L'ensemble Liceu XXI sota la direcció de Xavier Pagès, interpretarà les seves obres El Diari i GIC’79, en el marc d'un concert que també inclourà obres dels estudiants de Composició que es graduen aquest curs, els quals podran mostrar al públic i a aquest gran mestre els resultats de la seva formació.

La tasca del conjunt Liceu XXI, amb dos concerts aquest curs, és la de formar els estudiants del centre de tercer i quart en la interpretació del repertori contemporani, però també acostar al públic la música més actual i de nova creació, sovint marginal als programes de concert. Representa així una oportunitat única d’accedir al què fan els compositors del nostre temps, i alhora per als propis autors, alguns dels quals alumnes del Conservatori, que tenen així al seu abast una finestra oberta per mostrar al món la seva tasca creativa.

Programa:

Joan Guinjoan
GIC ‘79
El diari

----

Laia Guilanyà
Drepáni

Miriam Spinelli
El Silencio del Tiempo

Gonzalo Villegas
Stop all the Clocks

Obres dels estudiants de Composició que acaben els seus estudis i es graduen aquest curs.

Xavier Pagès-Corella, director

 

 

programa-liceu-jove

 

ENTRADA GRATUÏTA (per ordre d'arribada - aforament limitat)

Nota: Es reserva el dret de modificar horaris i dates, així com cancel·lar qualsevol activitat per a motius de l'artista o de la pròpia organització.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web