utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Concert: Orquestra Simfònica - "L'Emperador" de Beethoven

25 Maig 2017 20:00

(Save to cal)

Auditori Conservatori Liceu

Preu General: Gratuït
Liceu Jove    |    Auditori Conservatori Liceu

08-Orquestra-Simf

ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL CONSERVATORI DEL LICEU - "L'EMPERADOR" DE BEETHOVEN

El mes de maig, ja proper al final de curs, hi haurà un darrer concert de l’Orquestra Simfònica amb les obres que són treballades en un intens període d’assaig i aprenentatge del gran repertori simfònic, entre les que destaca el cèlebre Concert per a piano núm. 5 'Emperador' de L. v. Beethoven. Aquesta obra representarà una oportunitat de donar-se a conèixer en el gran repertori orquestral per la que fou Guanyadora del Premi Extraordinari en Interpretació del Conservatori l'any 2016, la pianista Marevna Ortega.

L’Orquestra Simfònica del Conservatori del Liceu és una formació simfònica que reuneix els alumnes del centre diverses vegades l’any per a treballar i aprofundir en el gran repertori orquestral de totes les èpoques. L’orquestra ha actuat a les sales més emblemàtiques de Barcelona com són l’Auditori del Conservatori del Liceu, el Palau de la Música, l’Auditori i el Gran Teatre del Liceu, en concerts memorables que han deixat testimoni de l’excel·lència i la qualitat dels seus membres.

A la vegada, l’Orquestra és una eina pedagògica al servei del programa Acadèmic del Conservatori, que posa un èmfasi especial en la pràctica musical de Cambra i Orquestra, i serveix de suport i impulsor dels programes d’Òpera, als Tallers d’Escena Lírica, als Laboratoris de Música Contemporània i, en definitiva, a tota l’activitat concertística del Conservatori.

L’orquestra ha estat dirigida en programes simfònics o d’òpera per Mestres com Salvador Mas, Antoni Ros-Marbà, Joan Albert Amargós, Josep Caballé-Domènech, Rubén Gimeno i molts altres, i amb directors d’escena com Fabià Puigserver, Joan Anton Sànchez, Rafel Duran i Paco Azorín i ha enregistrat per a Ràdio i Televisió i també per a discogràfiques com Harmonia Mundi i Columna.

C.M. Von Weber
'Obertura' de l'òpera El Caçador furtiu

N. Rimski-Kórsakov
Suite El gall d'or

L. Van Beethoven
Concert per a piano núm. 5 Op. 73, 'Emperador

Marevna Ortega, piano (Guanyadora del Premi Extraordinari del Conservatori 2016)
Orquestra Simfònica del Conservatori del Liceu
Manel Valdivieso, director

 

ENTRADA GRATUÏTA - ÉS NECESSARI RESERVAR LA LOCALITAT AMB ANTELACIÓ (Excepte els estudiants del Conservatori del Liceu, que poden entrar directament amb el Carnet d'Estudiant) - AFORAMENT LIMITAT

Nota: Es reserva el dret de modificar horaris i dates, així com cancel·lar qualsevol activitat per a motius de l'artista o de la pròpia organització.

 

programa-liceu-jove

 

El mes de mayo, ya próximo al final de curso, habrá un último concierto de la Orquesta Sinfónica con las obras que son trabajadas en un intenso período de ensayo y aprendizaje del gran repertorio sinfónico, entre las que destaca el Concierto para piano núm. 5 de L. v. Beethoven. Esta obra representará una oportunidad de darse a conocer en el gran repertorio orquestal para la que fue ganadora del Premio Extraordinario en Interpretación del Conservatorio el año 2016, la pianista Marevna Ortega.

La Orquesta Sinfónica del Conservatorio Superior del Liceu es una formación sinfónica que reúne los alumnos del centro varias veces al año para trabajar y profundizar en el gran repertorio orquestal de todas las épocas. La orquesta ha actuado en las salas más emblemáticas de Barcelona como son el Auditorio del Conservatorio del Liceu, el Palau de la Música, l’Auditori y el Gran Teatre del Liceu, en conciertos memorables que han dejado testimonio de la excelencia y la calidad de sus miembros.

A la vez, la Orquesta es una herramienta pedagógica al servicio del programa Académico del Conservatorio, que pone un énfasis especial en la práctica musical de Cámara y Orquesta, y sirve de apoyo e impulsor de los programas de Ópera, a los Talleres de Escena lírica, los Laboratorios de Música Contemporánea y, en definitiva, a toda la actividad concertística del Conservatorio.

La orquesta ha sido dirigida en programas sinfónicos o de ópera por Maestros como Salvador Mas, Antoni Ros-Marbà, Joan Albert Amargós, Josep Caballé-Domenech, Rubén Gimeno y muchos otros, y con directores de escena como Fabià Puigserver, Joan Anton Sánchez, Rafel Duran y Paco Azorín y ha grabado para Radio y Televisión y también para discográficas como Harmonia Mundi y Columna.

 

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal   mapa web