utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Concert: Musicant Picasso

10 Maig 2018 19:00

(Save to cal)

Museu Picasso de Barcelona

Preu General: Gratuït
Liceu Jove    |    Museu Picasso de Barcelona

Agenda-web Liceu-Jove-17

MUSICANT PICASSO

Des de fa cinc anys, el Departament de Composició i el Departament de Música de Cambra del Conservatori del Liceu col·laboren amb el Museu Picasso de Barcelona en el projecte Musicant Picasso, una iniciativa a través de la qual els estudiants de composició escriuen cada curs un seguit de peces breus inspirades en diferents obres del pintor malagueny proposades pels Serveis Educatius del Museu a través d’un treball conjunt amb alumnes. Un dels grans al·licients de la iniciativa és que aquestes composicions són interpretades pels alumnes del Conservatori davant mateix de les obres que les han inspirat, tot creant un interessant diàleg interdisciplinar. Es realitzaran diversos passis amb els quadres i es finalitzarà amb un concert conjunt a la Sala d’Actes acompanyat d’una presentació.

Musicant Picasso té com a objectius, mitjançant la unió del llenguatge pictòric i el musical, explicar l’obra del pintor de forma transversal, donar-la a conèixer a les noves generacions de creadors tot contribuint a fer-la “seva” i a usar-la com a punt de partida per a noves creacions, alhora que s’ofereix als estudiants de Composició una finestra per mostrar al públic les seves creacions.

En aquesta cinquena edició els alumnes hauran treballat les obres Las Meninas (1957), Finestra amb cortina des de l'interior i Balcó tancat (1899), Dona amb mantellina (1917) i Pintor treballant (1964).

Visites musicals: 19h i 19.45h (preu: 3.50€)
Concert final: 21h (entrada lliure)

Compositors:
Martí Brugué, Olivia Font, Jordi Font, Víctor Luís Fortea, Víctor Morató, Cesc Miralta, Sergi Puig, Pau Serrallonga

Intèrprets:
Queralt Vivó, Marc Baltrons, Albert Calaf, Maria Torres, Maria del Carmen Cristos, Pau Guiu, Arielle Clementine Krebs, Sofia Llovet, Meritxell Milà, Agatha Moreau, Xavier Rotger, Núria Sayos

Més informació: Web Museu Picasso 

 

 DESCOBREIX TOTA LA PROGRAMACIÓ DEL CICLE LICEU JOVE!

ENTRADA GRATUÏTA (és necessari el registre previ)

Nota: Els aforaments són limitats. Es reserva el dret de modificar horaris i dates, així com cancel·lar qualsevol activitat per a motius de l'artista o de la pròpia organització.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web