utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Concert: La Cenerentola

12 abril 2018 20:00

(Save to cal)

Conservatori del Liceu

Preu General: 10€
Liceu Cambra    |    Conservatori del Liceu

cenerentola-web

LA CENERENTOLA 

Una producció professional d'alt nivell al voltant d'aquest títol fonamental de Rossini

El Màster en Interpretació d’Òpera que ofereix el Conservatori del Liceu dóna a joves professionals del cant l’oportunitat de créixer i desenvolupar-se com a intèrprets en un entorn d’excel·lència artística i altíssima competència musical. Cada any, l’objectiu del Màster de treball de preparació, assaig i escenificació d’un títol significatiu del repertori operístic es materialitza en dos concerts oberts al públic que culminen aquest procés de perfeccionament interpretatiu, alhora que suposen una experiència dins una producció professional per als intèrprets i una atractiva oferta artística d’alt nivell per a tots els amants de la lírica de la ciutat.

Si l’any passat els alumnes del Màster ens van delectar amb La flauta màgica, enguany el seu treball es centrarà en La Cenerentola de Gioachino Rossini. Liceu Cambra incorpora així a la seva programació la representació d’aquesta obra fonamental de la producció rossiniana amb un repartiment format íntegrament pels alumnes d’aquest programa acadèmic acompanyats per l’Orquestra del Conservatori del Liceu dirigida per Manel Valdivieso i amb la direcció escènica de Paco Azorín.

Cal destacar que els joves cantants hauran tingut l’oportunitat de preparar aquesta òpera al costat de la gran mezzosoprano Teresa Berganza, una de les intèrprets més reconegudes del rol principal de La Cenerentola, així com altres cantants experts en el repertori rossinià, com Eduard Giménez o Joan Martín-Royo.

La Cenerentola és un dramma giocoso en dos actes amb música de Rossini i llibret de l’italià Jacopo Ferretti, que pren l’argument del famós conte de fades La ventafocs. Estrenada poc després de l’aclaparador èxit d’El barber de Sevilla, conté algunes de les composicions més reeixides del seu autor per a veu, com el dificilíssim rondó final. En l’obra també destaquen les diferències significatives amb el conte original de Perrault i que es deuen tant als imperatius logístics de la producció original com a la influència de l’òpera anterior Agatina, o La virtù premiata, d’Stefano Pavesi.

Programa:

G. Rossini

La Cenerentola

Alumnes del Màster en Interpretació d’Òpera del Conservatori del Liceu

Don Ramiro - César Cortés (tenor)
Dandini - Carles Pachón (baríton)
Don Magnifico - Sinho Kim (baix)
Clorinda - Elionor Martínez (soprano)
Tisbe - Mar Esteve (mezzosoprano)
Angelina - Helena Ressurreiçao (mezzosorprano)
Alidoro - Cipriano Guzmán (baix)

Orquestra del Conservatori del Liceu
Paco Azorín, direcció escènica
Manel Valdivieso, direcció musical
Teresa Berganza, direcció artística

 

 

Nota: Els aforaments són limitats.  L'organització es reserva el dret de modificar horaris i dates, així com cancel·lar qualsevol activitat per a motius de l'artista o de la pròpia organització.

 Amb el Mecenatge de:

fundacio ferrer-salat

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web