utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Concert: Jazz Noces Fígaro

21 Febrer 2018 20:00

(Save to cal)

Conservatori del Liceu

Preu General: 10€
Liceu Cambra    |    Conservatori del Liceu
figaro-web

ENTRADES PEL 21 DE FEBRER

ENTRADES PEL 22 DE FEBRER

JAZZ NOCES DE FÍGARO

Un dels cims operístics del repertori mozartià com no l'has sentit mai abans

Les noces de Fígaro constitueixen un patrimoni musical universal i atemporal i, com a tal, el caràcter genial d’aquest títol operístic mozartià transcendeix el context del compositor de Salzburg i el classicisme per ser capaç de generar infinits nous sentits en cada nova època i generació.

Des d’aquesta perspectiva, els maridatges entre la tradició clàssica i el caràcter popular del jazz ja ens han ofert magnífiques aproximacions contemporànies a l’exuberància matemàtica de Bach o a la llibertat interpretativa de la música antiga, per posar només dos exemples. Evidentment, Mozart no n’és una excepció i si ajuntem el seu vitalisme lluminós al talent d’un dels nostres directors teatrals més respectats, Paco Mir, el resultat promet una cita musical de gran interès.

Liceu Cambra us porta una versió diferent de l’obra original de Mozart a partir de les àries de les noces, on un actor conduirà l’argument en una versió condensada de la història de la mà dels alumnes de cant del Conservatori del Liceu. Aquests representaran els rols principals d’aquesta òpera al voltant d’un personatge tan fonamental en la història de la lírica com és aquest sevillà sorgit de la ploma de Beaumarchais. El gran al·licient de la proposta, a més de les veus d’aquests joves talents, és que cantaran amb l’acompanyament d’un trio de jazz, també format per estudiants del centre.

El guió original i direcció general anirà a càrrec de Paco Mir, conegut a casa nostra com a integrant del grup Tricicle i amb un àmplia trajectòria que inclou dos premis Max, la producció de diverses sèries de televisió i campanyes de publicitat i la direcció de nombroses obres de teatre. La direcció musical anirà a càrrec Jaume Vilaseca, professor del Conservatori, que ha realitzat l’adaptació jazzística de la música de Mozart.

 

 

Programa:

Les noces de Fígaro (àries seleccionades) W. A. Mozart

Alumnes de Cant del Conservatori del Liceu
Trio de Jazz d’alumnes de Jazz i Música Moderna del Conservatori del Liceu
Jaume Vilaseca, direcció musical i arranjaments
Paco Mir, direcció artística i guió original

 

Nota: Els aforaments són limitats.  L'organització es reserva el dret de modificar horaris i dates, així com cancel·lar qualsevol activitat per a motius de l'artista o de la pròpia organització.

 Amb el Mecenatge de:

fundacio ferrer-salat

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web