utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Concert d’estiu de l’Orquestra Simfònica Tekhné

26 Juny 2018 20:00

(Save to cal)

Auditori del Conservatori del Liceu

Preu General: 5€
Altres Promotors    |    Auditori del Conservatori del Liceu

Agenda-web 17

Concert d'estiu de l'ORQUESTRA SIMFÒNICA TEKHNÉ

La Simfònica Tekhné rubrica la seva tercera temporada amb un ambiciós concert de final de curs, en què l’orquestra interpretarà obres de Mendelssohn, Wagner i Warlock.

L’any 2015 la Simfònica Tekhné va irrompre en el panorama musical català de la mà del seu director, Gerard Pastor, i avui el projecte s’ha consolidat com l’orquestra amateur estable més gran de Catalunya, amb una plantilla de més de setanta músics.

Nascuda com una confluència d’interessos, la Simfònica Tekhné és un espai innovador a Espanya obert a tots els estudiants de conservatori que acaben el Grau Professional i que, en la majoria dels casos, es troben orfes d’orquestres i conjunts on tocar. A imitació d’un fenomen d’abast europeu, els membres de la Tekhné no són, en la majoria dels casos, professionals de la música, sinó que dediquen els seus esforços laborals als camps més variats. De la mateixa manera, la Tekhné està pensada com a plataforma de llançament de joves músics i directors. El nexe comú de tots ells és la pràctica de l’art (la tekhné) musical i és precisament aquesta estimació pel detall, per l’orfebreria, el que fa que l’orquestra tingui un caràcter únic.

A nivell organitzatiu, l’orquestra es troba sota l’aixopluc de l'Associació de Joves Músics de Barcelona, que aposta per una gestió participativa, cooperativa i transparent, on tots els músics tenen veu i vot i poden triar la manera de funcionar de l'orquestra, des de la confecció dels programes fins a l'elecció del director. D'aquesta manera, la Simfònica Tekhné és un exemple d'alternativa a l'usual administració de les orquestres, ja que funciona a través de l'assemblearisme. L'assemblea de músics és la font de totes les decisions, que es materialitzen a partir d'un seguit de comissions de treball que absorbeixen les tasques de gestió.

Programa i intèrprets:

Capriol Suite de Peter Warlock
Mort de Siegfrid de Richard Wagner
Simfonia Núm. 3 “Escocesa”, de Felix Mendelssohn

 

Nota: Els aforaments són limitats. Es reserva el dret de modificar horaris i dates, així com cancel·lar qualsevol activitat per a motius de l'artista o de la pròpia organització.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web