utilitzem galetes per millorar l'experiència de navegació recopliant informació estadística, si continues navegant entenem que acceptes el seu ús

Accepto

Concert: Beques de la Fundació de Música Ferrer-Salat

19 abril 2018 19:00

(Save to cal)

Auditori Conservatori Liceu

Preu General: Gratuït
Liceu Jove    |    Auditori Conservatori Liceu

beques-ferrer-salat-web

BEQUES DE LA FUNDACIÓ DE MÚSICA FERRER-SALAT

La Fundació de Música Ferrer-Salat considera l’educació musical un element fonamental en la formació integral de les persones i, com a tal, pedra angular del progrés social. Des d’aquesta premissa, la Fundació convoca amb caràcter anual les Beques Ferrer-Salat, gràcies a les quals molts estudiants amb extraordinari talent musical han vist possible els seus estudis al Conservatori del Liceu i el seu desenvolupament professional en unes instal·lacions del més alt nivell.

Cada any, el públic de la ciutat també pot gaudir del resultat artístic d’aquesta formació al nostre centre gràcies als concerts que realitzen estudiants que van obtenir aquests ajuts el curs anterior, i que actualment estudien al nostre centre i el representen en les produccions que realitzen fora com a beneficiaris d’aquestes prestigioses beques. Sens dubte, aquest concert es tracta d’un reconeixement a la seva tasca, però també d’una oportunitat única per al públic per gaudir de tota l’excel·lència interpretativa dels grans solistes del demà.

Gaudiu de la millor música de la mà dels guanyadors de les Beques Ferrer-Salat seleccionats el passat curs 2016-2017 i assistiu, a més, al moment emotiu en què s’anunciaran en primícia els guanyadors de la nova edició, que per primera vegada impliquen el suport de la Fundació per als quatre anys d'estudis superiors.

Guanyadors de les Beques de la Fundació de Música Ferrer-Salat (Curs 2016-2017)

 

 DESCOBREIX TOTA LA PROGRAMACIÓ DEL CICLE LICEU JOVE!

ENTRADA GRATUÏTA (és necessari el registre previ)

Nota: Els aforaments són limitats. Es reserva el dret de modificar horaris i dates, així com cancel·lar qualsevol activitat per a motius de l'artista o de la pròpia organització.

Conservatori del Liceu

Carrer Nou de la Rambla, 88
08001 Barcelona
(+34) 93 327 12 00
CONTACTE

 

Troba'ns a

facebook-icon  twitter-icon  youtube-icon

 Premis i Reconeixements 

Creu Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya
Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona
Medalla d'Or del Gran Teatre del Liceu
Menció especial de l’Associació Amics de la Rambla
Homenatge 175anys - Cambra de Comerç de Barcelona
Premi Europeu a l’Excel·lència - Fundació de Foment Europeu AEFE

CONSERVATORI DEL LICEU   ©reservat tots els drets 2013   

avis legal    mapa web